Seafaring Yachts 44

Previous
Next
Naročnik

Seafaring d.o.o., Slovenija / 2015

Projekt

Modeliranje, renderiranje, oblikovanje, vizualna podoba, CGP, pomoč pri sejemski postavitvi

IZHODIŠČA PROJEKTA

Izhodišča so bila: trup je bil že izdelan podlagi navtične študije, napravljen je bil mockup interierja, definirani so bili layouti.

Trup plovila je zasnoval Andrej Justin, navtični arhitekt. Približno je bila določena tudi razporeditev notranjih prostorov (layout).

 

 

OBLIKOVANJE NOTRANJOSTI IN PALUBE

Naše delo pa je obsegalo vse od modeliranja, renderiranja, oblikovanja in rešitev na nivoju uporabnosti.

Za vsak umeščeni element so bile napravljene barvne študije, testi uporabnosti, A/B preverjanja, 3D modeliranje in posvetovanja v skupini inženirjev in morjeplovcev.

Dobra stvar projekta je namreč bila, da je bila ekipa sestavljena iz samih jadralcev in da je imela ogromno časa za realizacijo.

SKICIRANJE

Vsakega od elementov je bilo treba zasnovati v skladu s celotno vizijo barke, nato je bilo treba pripraviti skice, izbrane pretvoriti v 3D modele, jih dodatno preizkusiti in nadgraditi, preden pride do integracije v končni produkt.

OBLIKOVANJE LOGOTIPA, CGP, TISKOVIN IN SEJEMSKA PREDSTAVITEV

Naše delo pa je obsegalo tudi celotno vizualno podporo projektu. Ker je šlo za prvi produkt, z razvojem logotipa in CGP, nadaljevalo pa se je s podporo sejemski predstavitvi in izdelavo vseh vrst tiskovin: promocijskih katalogov, brošur, letakov in pingvinov (roll-up).