Robeta avtodomi

Previous
Next
Naročnik

Robeta d.o.o., Slovenija / 2018

Projekt

Celostna oblikovna zasnova produktov in blagovne znamke Robeta, ki se ukvarja s proizvodnjo počitniških vozil.

OBLIKOVANJE NOTRANJOSTI VOZIL

Pri sodelovanju z Robeto smo se lahko poglobili v vsak detajl. Od interierjev vozil, produkcijske grafike, celostne grafične podobe produktov in podjetja, tapeciranja, …

ROBETA ART

Klasični brezčasni slog interierierja z bogatimi detajli in premišljeno uporabnostjo. Za osnovo je bila vzeta klasična podoba interierja avtodoma, ki pa smo jo dvignili na nov nivo brezčasnosti, oblikovalskih detajlov in visoke kvalitete v lesu in usnju.

ROBETA STYLE

Moderen in izčiščen oblikovalski slog z velikimi predali in odlagalnimi površinami. Oblikovanje je temeljilo na uporabnosti ter umestitvi novih prepoznavnih linij v interierje avtodomov.

Temelji na dvobarvni kontrastni kombinaciji, v modernih barvah in velikih, čistih površinah, brez odvečnih elementov.

10th ANNIVERSARY

Ob 10. obletnici smo razvili priložnostni logotip in grafike, ki se odsevajo na zunanjosti avta in notranjem oblazinjenjeju v napa usnju. Grafike ponazarjajo razvejanost zemljevida, ki simbolizira poti in dogodivščine, ki jih lastniki vseh Robet po celem svetu naredijo v svojem dragocenem času, ki ga preživijo v avtodomu.

ROBETA CUSTOM SPRINTER

Oblikovanje avtodoma za dva na osnovi Mercedes Benz Sprinter.

Poleg oblikovanja luksuznega interierja za 2 osebi je bil največji izziv kopalnica v zadku avtodoma. Tam smo razvili inovativna drsna vrata, ki služijo kot pregrada med bivalnim delom in kopalnico, po potrebi pa se prek posebnih vodil pretvorijo v vrata za tuš.

Robeta by Schumacher Concept

Zasnova tlorisa, barvne študije, integracija lifestyle elementov in oblikovanje interierja.

Za legendarnega dirkača F1, Ralfa Schumacherja, je razvit koncept avtodoma, ki uteleša njegov življenjski slog in mu bo služil kot sopotnik na dirkah F1, kjer legenda deluje kot komentator. V konceptu avtodoma so vinska vitrina, humidor za cigare, prostor za umetniške slike in velika sedežna skupina za trenutke popolne sprostitve ali sprejem velike družbe med dirkami F1.

TISKOVINE, SEJEMSKA PREDSTAVITEV

Za večjo prepoznavnost podjetja smo razvili logotip v stilu prestižnih avtomobilskih znamk in določili nosilne barve, ki definirajo vse od prepoznavne zunanjosti avtodomov, detajlov v notranjosti avtodomov, sejemskih postavitev, spletnega komuniciranja, tiskovin in marketinških materialov.

PODROBNOSTI IN CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

Poleg grafične podpore prodaji je bila tendenca vključitve CGP tudi v oblikovanje in podrobnosti vozila. Recimo podpis vozila, kdo je izdelal tvoj avtodom. Gravura logotipa v štedilnik, všitek v vzglavnike, …