Friday, 02.December 2016 00:00

Prva Molly miza ugledala luč sveta

Po naročilu stranke smo dovršili našo prvo Molly mizo. Poleg same mize pa smo na željo kupca dodali Molly stole, barve stolov si je stranka izbrala pravtako sama.

Obiščite tudi naš Facebook profil : Luka Zajc Facebook

 

Spira božično drevo, modularni stol Molly in obešalniki za otroške sobe ZU na festivalu Lesena ikona 2016 v Mestu oblikovanja - bivša Tiskarna Mladinska Knjiga, Dunajska cesta 123, Ljubljana.

http://kcls.si/category/oblikovanje/

http://mestooblikovanja.com/

Tuesday, 16.December 2014 00:00

Christmasworld 2016

Seasonal Decoration at its best:
Be our guest at Christmas world 2016.
29.1. - 2.2.2016 in Frankfurt am Main, Hall 11.0, Stand A 74
Saturday, 06.December 2014 00:00

lukazajc.com ima svojo spletno trgovino

Obiščite našo spletno trgovino na zgornjem linku.

http://shop.lukazajc.com

Wednesday, 16.April 2014 00:00

Molly ima svojo spletno stran in video

Kreirali smo spletno stran za produkt Molly (v angleškem jeziku) in posneli video.

Saturday, 12.April 2014 21:57

Molly na sejmu v Milanu

Molly se predstavi na sejmu vseh sejmov - v Milanu!

Monday, 31.March 2014 18:55

Konec zimskega spanja - we are back!

Ekipa Luka Zajc Design is back!

Po zimskem spanju se vračamo močnejši, polni idej... Preteklo leto je bilo pestro, zato smo spletno mesto malo zanemarili, a kdo bi nam zameril? Zdaj je čas, da dogajanje v naši ekipi ponovno pogosteje delimo z vami. Preverite, kaj je novega, ne bom vam žal!

Monday, 10.December 2012 21:09

Andrea Sebastian

"Andrea Sebastian" family of stainless steel products for households.

Magnetic knife stand and bread box with integrated cutting board are on final tests and after that they will be ready for sale.

The table - special, simple and original! ... Developed from Molly chair design, that elegant piece of furniture can be designed as desired and together with Molly chair or other your favorite chairs, they make a fantastic set of dinning or living space!

 

 

Chair Molly at furniture fair Ambienti "second time"

We have successfully presented Molly at fair Ambient in Ljubljana. Thank you all for your comments and suggestions.

Monday, 05.November 2012 19:12

Molly at exhibition - Ambient 2012

Chair Molly on exhibition of furniture in Ljubljana - Ambient 2012: http://www.pohistveni-sejem.si

Tomorrow: 5.11.2012 will be opening of largest exhibition of furniture in Ljubljana - Ambient, where you will find us under exhibition of project called Top Ideje.

You can find us in Hall B, where you can see, try and maybe even buy Molly.

Monday, 15.October 2012 20:19

Renault Twingo

This is really seriously funny article, well,  if you know slovene. If not please do not try to use google translate to translate it.

Tretji (naključni) iz serije študentskih avtotestov za Zamorklo. Tale Twingo kljub naglo bližajoči se polnolotenosti in številki 300K na števcu po meni zadnjih podatkih, še vedno pridno tlači asfalt.

Twingo prve generacije je legenda. Renault se je v zadnjih dveh desetletjih prejšnjega stoletja izkazal s svojo inovativnostjo ...

Thursday, 13.September 2012 18:58

Super strechy

With this it would be nice to play with. Hmmm can you imagine what could you do with it. ;)

Wednesday, 16.May 2012 17:53

Renault 4 -

This is really seriously funny article, well,  if you know slovene. If not please do not try to use google translate to translate it.

Drugi (naključni) iz serije študentskih avtotestov za Zamorklo. Žal že pokojna dotična Katrca je imela močan karakter, če je že vse ostalo manjkalo. Bine, še žaluješ?

Federgajba je ena prvih asociacij, ko se spomnemo na majhno, plehnato, štirikolesno motorizirano škatlico Francoskega porekla. Pri Renaultu so mojstri za izumljanje novih avtomobilskih razredov, kar se je v zadnjih 20 letih ničkolikokrat izkazalo.

Wednesday, 09.May 2012 17:41

e2e Bio-composite Materials

This Bio-composite Material would be nice to hold in my hand. It seems not so estetically, but it's characteristics are awesome.

Thursday, 03.May 2012 17:31

The Value of Data Visualization

This you MUST watch. EVERYBODY, not just designers (we surely know this already)!

Wednesday, 11.April 2012 11:50

MGF

This is really seriously funny article, well,  if you know slovene. If not please do not try to use google translate to translate it.

Rad sem pisal avtomobilske teste za študentski časopis Zamorkla. Tudi brali so jih baje radi. Ker so bili avtomobili že takrat stari so morda testi še vedni aktualni. Na vsake toliko časa bom kakšenga objavil pa ocenite. Morda mi pa kje zaupajo test kakšnega novega. Pa pojdimo na net s prvo objavo (naključnim - ne da se mi jih kronološko razvrščati):

Po zadnjem pogovoru z Jeremyem Clarksonom, v kateren sva obdelala zakaj je angleška avtomobilska industrija tako klavrno propadla in potem, ko sem mu dal lekcijo ali dve o veličini in pomenu tovarn Zastava, Revoz in Cimos za svetovno avtomobilsko industrijo sem se odločil da preverim, kaj je dejansko spravilo angleško avtomobilsko industrijo v grob.

BLOG